واحد تولیدی مبلمان خانگی به ظرفیت 900 دست در سال ,

menuordersearch
newtojihi.ir
قبلی
بعدی

واحد تولیدی مبلمان خانگی به ظرفیت 900 دست در سال

(0)
(0)

1400

واحد تولیدی مبلمان خانگی به ظرفیت 900 دست در سال
سال تهیه طرح
1400
تعداد
+
_
عدد
130,000 تومان
موجود

تاریخچه ساخت مبل

  یکی از شاخصه های رشد تمدن، تغییر و تحول در نگرش انسان نسبت به زندگی بوده است و به طبع آن تغییر در طراحی در کلیه اسباب و لوازم مورد استفاده در زندگی از طراحی در لباس تا معماری و دکوراسیون داخلی منازل و... ظهور صنعت در قرن نوزدهم، تغییراتی بنیادین در تفکر و تولید ایجاد کرد و انتقال و تغییر صور و اشکال از معماری سنگین و مکعبی شکل به صور منحنی شکل، یکی از عوامل زمینه ساز در طراحی مبلمان بوده است. به عبارتی معماری و دکوراسیون را اساساً نمی‌توان از هم تفکیک کرد.

مبلمان از تغییر شکل و تحول چهارپایه ها، نیمکت ها... و میزهای ساده حاصل شد و این تغییرات تدریجاً و در طول زمان حاصل شد و این تغییرات تدریجاً و در طول زمان حاصل شد زمان ساخت نخستین مبل های اولیه را، به علت عدم دستیابی به نام سازندگانشان دقیقاً نمی‌توان مشخص کرد. بعد از قرن 15 بود که اولین مبل هایی که شناسایی شده اند نام سازندگان و صنعتگران خود را به همراه داشته اند. در قرن 18 میلادی مبلمان حجیم و پر زینت، انعکاسی از معماری و اماکن مذهبی آن دوران بود، قطعات قطور و خشک و خشن به مدد کنده کاری های حجیم همراه با نصب قطعات فلزی گران قیمت و سنگ ها و چوب های کمیاب تزیین می‌شدند و این مخصوص دورانی است که هنوز مهارت های فنی و تکنولوژی ماشینی نتوانسته بود توان سازندگان را افزایش دهد. در عصر رنسانس، مهارت های فنی فوق العاده موجب پیدایش کنده کاری های بسیار عالی و بدیع نخست در ایتالیا و بعدها در آلمان، اسپانیا، فرانسه و بالاخره انگلستان گردید و دقیقاً مبل های دوره رنسانس از خطوط معماری ساختمان ها پیروی می‌کردند. سبک های آن دوره به نام سلاطین نام گذاری شده بودند که از آن میان مبل های تئودور، الیزابت، ژاکوبی، ویلیام، ماری، ملکه آن و لوئی فرانسه را می‌توان نام برد. و در برخی دیگر از نام سازندگان خود مایه گرفته بودند که از آن میان مبل های چیپندل Chippendale، (هپل وایت) Hepple white، آدام (ADAM)و شراتون (Sheraton)معروف ترین آنان هستند.

 

از قرن 18 میلادی به بعد مبل های سنتی گسترش پیدا کرد و ارزش خود را در دهه های بعدی نیز حفظ نمود و حتی امروزه بعد از چندین قرن هنوز از این سبک ها استفاده می‌شود.

به منظور هماهنگ شدن با معماری تحول یافته مبلمان نیز بتدریج نه تنها از طریق فرم و سبک بلکه از نوع مواد و چوب نیز تغییر یافت. چوب های مختلفی مثل بلوط، سرو، آبنوس، گردو، شاه بلوط بتدریج جایگزین چوب گردو و ماهاگونی شدند.

در اواخر قرن 17 از چوب گردو و به میزان قابل ملاحظه ای در ساخت مبلمان استفاده می‌شد. تزئینات مبلمان در گذشته غالباً در تداخل با مفهوم کاربردی و استفاده و اتلاف وقت قرار می‌گرفت. این امر هنرمندان سازنده را به سمتی سوق داد که بتوانند به صرف انرژی و وقت قرار می‌گرفت. این امر هنرمندان سازنده را به سمتی سوق داد که بتوانند با صرف انرژی و وقت کمتر، محصولاتی مقاوم و زیبا و حتی المقدور به صورت ماشینی خلق کنند و در واقع از مصالح به کار رفته حداکثر استفاده را به عمل آوردند.

عمل اتصال و مونتاژ قطعات چوبی از مهارت های مربوط به کنده کاری نشات می‌گرفت. از خراطی چوب جهت سبک کردن مبلمان های سنگین و تغییر شکل از قطعات مکعبی مستطیل به استوانه ای استفاده شد. پس از اختراع ماشین های تراش و با افزایش راندمان کاری فرآیند هایی مانند خم کردن چوب، ورقه ورقه کردن و مونتاژ مکانیکی قطعات به سازندگان این مدد را رساند که بتوانند زیباترین و مقاوم ترین مبل ها را در کوتاه ترین زمان ممکن با تناسبات بدیع و بر مبنای ابعادی استاندارد بیافرینند و همچنین تحول در علم شیمی و فرآورده های شیمیایی صنعتی، در قیاس با گذشته انواع مواد جلا دهنده مصنوعی و مقاومی را در اختیار سازندگان قرار دارد تا بتوانند به مبل ها، نمای دلپذیرتری بدهند.

معرفی محصول

  مبلمان امروزه به یکی از اصلی ترین اجزای دکوراسیون داخلی تبدیل شده است. در گذشته تنوع مبل ها بسیار کم و انتخاب آنها بسیار راحت بوده است اما در حال حاضر این صنعت بسیار گسترش یافته و انواع و اقسام مبلمان چه از لحاظ طرح و چه از لحاظ اندازه در بازار موجود است.

مبلمان نقش اساسی در زیبایی و کارایی دکوراسیون منزل شما ایفا می‌کند. ست کردن مدل مبلمان شما با فضای خانه و همچنین در نظر گرفتن اندازه فضایی که قرار است مبل ها در آن قرار بگیرد، حائز اهمیت است. به عنوان مثال برای دکوراسیون خانه های کلاسیک باید از مبل های استیل و کلاسیک استفاده شده و برای دکوراسیون مدرن از مبل مدرن و راحتی استفاده شود.

مبلمان را به طور کلی می‌توان به سه دسته اصلی تقسیم کرد:

مبل استیل یا سلطنتی

مبل کلاسیک

مبل مدرن یا راحتی.

کاربرد محصول

  همه ما ایرانی ها در خانه هایمان از مبل راحتی استفاده می‌کنیم.همان طور که از نام آن پیداست این نوع مبل ها بسیار راحت هستند و کاربرد زیادی در خانه دارند. یکی از کاربردهای آن جلوی تلویزیون است. ما همیشه به دنبال یک جای راحت برای لم دادن جلوی تلویزین هستیم.حالا چرا اصلا به این مبل ها راحتی گفته می‌شود؟به دلیل اینکه در این مبل ها از پارچه زیادی استفاده شده است و برخلاف سایر مبل ها اصلا تشریفاتی نیستند و درآن فقط به راحتی توجه شده است.

نگاهی به تولید و تجارت مبلمان و دکوراسیون در ایران

  صنعت مبلمان در ایران از چند سال پیش تاکنون پیشرفت های قابل قبولی داشته است و در تولید چوب و ساخت انواع مبلمان حرکت رو به رشدی را آغاز کرده است؛ در این گزارش به تولید و تجارت مبلمان در ایران و خلاء های موجود در این صنعت پرداخته می‌شود. به گزارش شورای ملی مبلمان و دکوراسیون ایران و صنایع وابسته؛ از روزگاران کهن تا به امروز چوب و کالاهای ساخته شده از آن، تامین بخش مهمی از نیازمندی های جوامع بشری را عهده دار بوده است. اگرچه محصولات مختلفی باهدف جایگزینی پابه عرصه گذاشته و می‌گذارند لکن، دربسیاری از موارد کمترکالایی را می‌توان یافت که جامعیت خصوصیات بهینه چوب را دارا باشد.

چوب به عنوان ماده ای با سرعت تجدیدپذیری بالا، سازگار با محیط زیست و قابل بازگشت به طبیعت، خواص مهندسی ویژه منحصربه فرد و سهولت تبدیل وفراوری، گوی سبقت را از سایر محصولات رقیب ربوده و بررسی روند تمایل به مصرف چوب وکالاهای چوبی در دنیا موید همین مساله است. افزایش جمعیت، توسعه فرهنگی و هوشیاری جوامع بشری درخصوص ضرورت کاهش استفاده از مواد سنتزی و مصنوعی باهدف کاهش آلودگی های زیست محیطی  همگی عوامل تقویت کننده رشد روند استفاده از چوب وکالاهای چوبی است. صنایع چوب وکاغذ از نظر تنوع منابع مصرفی وتنوع محصولات تولیدی جزو بزرگترین صنایع دنیا تلقی می‌گردد که گاها پایه های اقتصاد برخی از کشورهای بزرگ توسعه یافته ی صنعتی برآن استوار است.

صنعت مبلمان در ایران از 50 سال قبل پیشرفت های قابل قبولی داشته است و در تولید چوب و ساخت انواع مبلمان حرکت رو به رشدی را آغاز کرده است. امروزه استفاده از مبل تنها مختص به ثروتمندان نیست و مبلمان به عنوان کالای اساسی در اکثر منازل مورد استفاده قرار می‌گیرد.

صنعت مبلمان در ایران

کشور ایران با دارا بودن ده هزار سال گنجینه تاریخی تمدن، فرهنگ، هنر و معماری، ارزش های اصیل و متنوعی را برای طراحی و زندگی مدرن در دست دارد.

یافته های تاریخی نشان می‌دهد قدیمی ترین شکل چهار پایه که از سفال ساخته شده در حدود 8000 سال قدمت دارد و اولین فرم صندلی های امروزی ریشه در چهار هزار سال پیش دارد که از منطقه املش گیلان حفاری و بدست آمده است.

علاوه براینها، نقوش زیبای یافت شده در ظروف و ابزار و همچنین دیوارهای کاخ ها نشان می‌دهد که طرح انواع نشیمن و مبلمان مورد استفاده در سرزمین ایران دارای شخصیت و اصالت خاص خود است.

صنعتگران ایرانی در زمینه مبلمان کلاسیک که نیازمند انجام کارهای هنری است، ازجایگاه مناسبی در بین کشورهای منطقه و جهان برخوردار هستند و با وجود برخی ناملایمات هنوز هم دستان توانمند صنعتگران ایرانی تحسین جهانیان رابرمی انگیزد. اما در زمینه تولید مبلمان مدرن که نیازمند دستگاه ها و ماشین آلات پیشرفته است، کشورهایی که از فناوری و تکنولوژی های پیشرفته تری در این عرصه برخوردار هستند، جایگاه بهتری را به خود اختصاص داده اند.

در حال حاضر در ایران یازده دانشگاه با سه هزار فارغ التحصیل از رشته طراحی صنعتی وجود دارد. همچین مرکز آموزش مبلمان و دکوراسیون ایران با آموزش و تربیت دانشجویان در زمینه های طراحی مبلمان و طراحی دکوراسیون داخلی، پتانسیل خوبی را برای مطالعه و ایجاد طرحهای اصیل در اختیار تولیدکنندگان قرار می‌دهد.

امروزه صنعتگران مبل ایران به کمک طراحان به دنبال طرح های مناسب برای زندگی مدرن معاصر هستند.

کد آیسیک محصولات تولیدی

محصول مورد بررسي ما در اين طرح انواع مبلمان خانگی است. لازم به ذکر است که براساس اطلاعات موجود در وزارت صنايع،کد آيسيک محصول تولیدی مزبور به شرح جدول ذيل است:

ردیف

نام محصول

کد آیسیک (ISIC)

1

انواع مبلمان خانگی

3610312375

(( کد آیسیک جهت محصولات تولیدی ))

استانداردهای مربوطه

جهت جلب اعتماد مصرف کنندگان محصول تولیدی و نیز رعایت کلیه نکات مربوط به کنترل کیفیت محصول، توجه به استانداردهای موجود امری اجتناب ناپذیر است. استانداردهای ملی موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تهیه می‌گردد و کلیه تولید کنندگان هر محصول موظفه به رعایت مفاد آن جهت ارائه محصول خود می‌باشند. تولید مبلمان تحت شماره استاندارد ملی ۹۱۸۴ و ۱۱۵۲۷ در طبقه بندی استانداردهای ملی ایران، درفهرست کالاهاي مشمول استاندارد اجباري قرار دارد و مشخصات کمی و کیفی این محصول در استاندارد مزبور بیان شده است. استانداردهاي ذکر شده را عينا بيان مي نماييم:

ردیف

کد استاندارد

تاریخ انتشار

عنوان استاندارد

1

۹۱۸۴

1383

مبلمان خانگی، نشیمنگاه ها، الزمات پایداری و روش های آن

2

۱۱۵۲۷

1387

مبلمان خانگی نشیمنگاه ها، روش های آزمون برای تعیین استحکام و دوام

(( عناوین استانداردهای الزامی جهت تولید محصولات تولیدی این واحد صنعتی ))

خلاء های موجود در صنعت مبلمان کشور

مواد اولیه:

  • وابستگی زیاد به سایر صنایع برای تأمین مواد اولیه
  • تأمین مواد اولیه چوبی مطابق با استانداردهای بین المللی
  • حق بالای گمرک مواد اولیه مورد نیاز صنعت
  • قیمت بالای مواد اولیه در کشور
  • وجود مشکلات مرتبط با پرداخت مالی به تأمین کنندگان خارجی
  • کمبود صنایع تولید مواد اولیه

فناوری:

  • وابستگی فنی و تکنولوژیکی به خارج از کشور
  • ضعف تحقیق و توسعه در صنعت مبلمان
  • عدم استفاده از استانداردهای به روز در تولید محصولات
  • محدودیت ارتباط صنعت مبلمان با دانشگاه و مراکز علمی- پژوهشی

ظرفیت های تولید:

  1. رشد ناهمگون و نامتوازن صنعت
  2. فقدان زیرساخت ها و ظرفیت های لازم در صنعت
  3. تعداد پایین تولیدکنندگان صنعتی
  4. ضعف یکپارچگی و عدم ادغام عمودی کارگاه های کوچک برای افزایش توان رقابتی صنعت
  5. ظرفیت پایین تولید کارگاه های تولید مبلمان

بازار فروش:

  • ناآگاهی از بازارهای هدف
  • حضور قدرتمند رقبای همسایه و جهان
  • عدم آشنایی بازار جهانی از صنعت مبلمان ایران و ضعف سیستم اطلاع رسانی

صنعت مبلمان ایران در حال حاضر تکنولوژی محور است. برای موفقیت در تولید و احیانا صادرات، باید مجموعه ای از شرایط درون سازمانی و برون سازمانی فراهم گردد که در حال حاضر مهیا نیست. تهدید این است که صنعت مبلمان چوبی ایرانی درحال از دست دادن قابلیت مزیت رقابتی در مقیاس با مبلمان های خارجی است و فرصت، نزدیکی به جنگل های روسیه به عنوان مهم ترین منبع تامین مواد اولیه و احیانا انتقال سایت تولید برخی از صنایع مبلمان داخلی به این جنگل ها مشابه کشور ترکیه و نزدیکی به بازارهای مصرف در حوزه کشورهای عربی است.

اکنون صنعتگران برای تامین مواد اولیه ی تولید با مشکلاتی مواجه هستند به نحوی که مشکلات تامین مواد اولیه ای مانند MDF و چوب خام که فناوری لازم برای تولید آن بالا است، در داخل کشور وجود ندارد. به همین دلیل این بخش از صنعت ایران می‌تواند در ارتباطی موثر با صنعتگران دیگر کشورها بهبود یافته و این خلاء در کشور برطرف شود.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

instagramwhatsuptelegram
logo

دفتر مرکزی : تهران - میدان آرژانتین- بلواربیهقی- کوچه 14 شرقی - پلاک 18 | تلفن تماس : 09120474369 | tojihinew@gmail.com